Knolive

Knolive, een bedrijf voortgekomen uit het merk Hispasur uit de Spaanse regio Priego de Cordoba, een broer en een zus die droomde van het maken van de beste Extra Virgen olijfolie in de wereld, en het daadwerkelijk ook presteerden met hun Epicure olijfolie.

Broer en zus, beide met een respectabele carrière die op een dag besloten in het bedrijf van hun vader te stappen maar met een eigen richting. En zo bedachten ze een concept, een spreuk en de olie kwam op de markt.

Dat olijfolie gezond was wisten we al langer, en dat we gezonder moeten leven was ook al even bekend.. maar hoe doen we dat? Hoe brengen we dat aan de man waren de vragen die zij stelden. Na lang denken besloten ze de naam van de olie Knolive te noemen. In Nederland vergissen we ons nog wel eens en denken we dat het te maken heeft met KNOflook Olie maar dat is een ongelukkig samenloop van talen. Knolive is ontstaan door de spreuk: KNOW TO LIVE, (KNO LIVE), KNOLIVE.

Na 5 jaar hard werken, bekendheid krijgen etc.. is het toch gelukt. In 2018 waren ze met Epicure de WORLD BEST OLIVE OIL 2017/2018.

Knolive Epicure heeft een zeer complexe en intens fruitige smaak. Van zoet tot bitter en een ietwat peperig nasmaakje, Je proeft de smaken van walnoot, amandel, artisjok en groen onrijp fruit.

Verder hebben we nog de Picudo, Arbequino, Organic, Hojiblanco zowel in 200ml als 500ml flessen